Uitbesteden van de verhuur

Wilt u het organiseren van de verhuur van uw zomerhuis of vakantieaccommodatie op Terschelling geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Ook dat biedt Henrik van der Schaft Accommodatiebeheer & Verhuur.

Door middel van de website TerugNaarTerschelling.nl wil HENRIK VAN DER SCHAFT Accommodatiebeheer & Verhuur tegen gunstige voorwaarden huurders en verhuurders bij elkaar brengen. Eenvoud, servicegerichtheid en duidelijkheid voor zowel de huurder als de verhuurder staan voorop.

Gehele organisatie van de verhuur

U kunt al het regelwerk omtrent de verhuur van uw zomerhuis op Terschelling uitbesteden. De reserveringsaanvragen afkomstig van een reserveringssite of die telefonisch ontvangen zijn, worden snel en correct afgewikkeld. Voor het verwerken van de reserveringsaanvragen wordt gebruik gemaakt van professionele verhuursoftware. Hiermee wordt op eenvoudige wijze per e-mail een overzichtelijke reserveringsbevestiging aan uw gasten gestuurd.

Gedeeltelijke organisatie van de verhuur

Vaak vinden eigenaren het prettig zelf de beoordeling van aanvragen en de acceptatie te doen. Dat is ook mogelijk. U voert dan de reserveringsgegevens in via onze software, waarna wij de gehele verdere administratieve afhandeling regelen. U houdt als eigenaar dan volledige controle op de toelating van gasten in uw zomerhuis of vakantieaccommodatie.

Goede service & tevreden eigenaren en gasten

Een zorgeloze, mooie vakantie op Terschelling staat bij ons centraal. U als eigenaar en uw gasten kunnen rekenen op goede service, efficiƫnte afhandeling, duidelijkheid en gastvrijheid.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het uitbesteden van de verhuur kunt u contact met mij opnemen.